Кристијан сматра да само корак дели Звездана и Николићеву да уђу у везу, али и да су обоје свесни тежине и последица које би тај однос изазвао. Није непозанто да Кристијан не симпатише Александриног дечка и победника пете сезоне, Дејана Драгојевића.

- Има две варијанте, она прва и највећа, Александра Николић, иако је глупа и ограничена девојка, она зна да ако је у неком мувању у ријалитију у центру пажње и да је у жижи интересовања. Друга ставка је што је Александра прошла то што је прошла, била и проститутка и све остало и она мучена мушкарце гледа кроз корист, ријалити, материјално, било шта. Она ће увек да буде са неким у погледима, конверзацији. Ја је знам предобро. Кад највише мислите да је неко не интересује, она је луда за њим. Са Звезданом је очигледно да има више од ријалитија, али обоје знају да кад би повукли тај корак, Звездан би настрадао, а и она, што се ријалитија тиче. Ту би успели, али би она изгубила купусара који је убеђен да њега увек воле највише на свету, али се на крају са тим пороституткама испостави да није тако.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Кристијан је уверења да је Алекс спремна на све зарад популарности због тешког живота који је водила пре уласка у ријалити. Осврнуо се и на период кад је он био сфера њеног интересовања, те је размишљања да ни Славнићева супруга не би била проблем као што није била ни његова.

- Александра Николић не зна другачије да погледа мушкарца, сем поглед "Шта бих ти радила мацане", ми то називамо ку*вињски поглед. Неко би рекао да сам искомплексиран и да је не волим, напротив, ја само запажам оно што ме је научио живот и ријалити са њом кад ми је из чиста мира пришла и хтела орално да ме задовољи и изјавила љубав без обрзира на моју жену, дете, заузетост. Она се и сад фемка као да је добра, ријалити играч, али њој је битно само да буде у љубавној причи у ријалитију јер јој се смучило да иде по штрафтама Бујановачким, Швајцарским, Београдским. Мени је ње донекле жао јер дубоко у себи нема лошу душу, али џаба, њу је живот научио само да буде од користи мушкарцима.

(Пинк.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".