Наталија Влаховић Чуљковић (54) у августу ове године доживела је инфаркт у Црној Гори. У том тренутку налазила се на рођенданском слављу своје пријатељице и одмах је пребачена у болницу. 

Фото: Јутјуб принтскрин/борко

 

 

- Сигурно је за то крива и генетика, а други део су цигарете и стрес. Обично кажу да је то мушка болест у 90 одсто случајева. Мени се то догодило. То је једно ружно искуство. Брзом реакцијом моје ћерке и метализом у болници "Мељине" су ми разбили тромб. После су ме послали у Клинички центар Подгорица, где ми је уграђен стент, и након дана опоравка сам отпуштена кући. Посебно морам да захвалим мојој браћи у Црној Гори и доктору Синиши Драгнићу и целом медицинском особљу. По повратку у Београд, прву контролу сам имала на Институту за кардиоваскуларне болести Дедиње, затим на Институту за рехабилитацију и сада о мени брине у КЦ Србије најбоља докторка  интерне медицине - испричала је глумица за "Курир".

Наталија је након ових здравствених проблема оставила цигарете и променила начин живота. 

 

 

- Живимо у веома интензивном, тешком и узбудљивом времену, у ком осим што имамо стресове, морамо да донесемо неке одлуке и да више водимо рачуна о свом здрављу. Морамо да оставимо цигарете, што сам ја урадила. Прву цигарету сам запалила још на факултету. Поносна сам што више нећу запалити ниједну. Потрудићу се да све што могу променим набоље. Живим без никотина и стреса. Сада уживам у малим стварима, које ме чине срећном.Више читам и идем у позориште. И наравно, вежбам сваки дан и слушам музику која ме опушта - наводи уметница, која се радује повратку на сцену. 

- Добро се осећам и хвала свима који су бринули о мени. Ускоро поново стајем на сцену, тачније 10. децембра, и играм представу "Да кренемо испочетка" у Мадленијануму. Сад славим тај датум, 31. август, као свој рођендан. Сви треба да славимо живот - истакла је Наталија. 

Наталија Влаховић Чуљковић је, иначе, многима најпознатија по улози у серији "Срећни људи", где је играла Соњу, најбољу другарицу главне јунакиње Ђине (Дубравка Мијатовић).

Неко време је није било на малим екранима, а онда се, након 15 година паузе, на сцену вратила улогом у "Војној академији“, а онда су уследиле улоге у серијама "Самац у браку“, "Синђелићи“, "Санта Мариа делла Салуте“, "ургентни центар“, "Убице мог оца“ и другим.

Фото: Јутјуб принтскрин/borko

 

 

Иако је остварила још запажених улога, ова јој је свакако обележила каријеру, а лична трагедија Наталију је на дужи период одвојила од ове професије.

Наиме, 1990. године она се удала за Милоша Чуљковића са којим је добила ћерку Доротеу, а осам година касније остала је без супруга.

Милош је погинуо у саобраћајној несрећи у Црној Гори, а глумици се тада живот променио из корена и остала је сама са ћерком.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".