- Сад кад дођу жене, а реално жене фудбалера – на ову лову, на ову паруштину, то је парада кича. Где кич дође ту нема ни среће ни расположења. Али ја се надам да ће они да схвате важност ове утакмице - рекао је Богдановић после ремија "орлова" са Камеруном, током једне од претходних емисија посвећених Мундијалу.

Његова изјава изазвала је оштре критике и негодовања у јавности.

Мемедовић је због тога затражио од Богдановића извињење и појашњење целе ситуације. Фудбалски стручњак се није извинио, али је, као оправдање, рекао да је његова прича била у "контексту фудбала".

- Причали смо о фудбалу, била је тема да ли жене треба да иду доле или не, шта треба нашим репрезентативцима… Морам да вам кажем, ја сам у животу имао три ауторитета. Један ми је био покојни отац, други ми је мајка Нада и трећи ми је супруга с којом се забављам од 4. јануара 1989. године у 12 сати и 30 минута на аутобуској станици Грбавица смо се упознали, она у зеленој "Монт" јакни, а ја после тренинга - рекао је Богдановић.

- Причао само у контектсу фудбала, нисам активан на друштвеним мрежама и нисам их пратио, толико посла имам, таман посла да будем и тамо, али мислим да је то група жена која се не разуме у фудбал и то не морају. Оне не знају шта је сам фудбал, фудбалска игра, шта је припрема пред утакмицу, а видели сте чак и вечерас каква је то ситуација, шта треба после меча - рекао је Богдановић између осталог.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".