Певач је врло рано почео да се бави музиком и све што је стекао, стекао је сам: 

- Живели смо у кући од дрвета, а била је покривена оним плавим каменим плочама које су у мајдану вадили мајстори. Они су клесали те плоче, тада није било црепа, него камен на кров и то ти је - започео је се певач своју животну причу у емисији "Живот прича приче".

Упркос сиромаштву, није одустајао од својих снова: 

 

 

- Чим сам научио три кола да свирам, ја хармонику коју ми је отац купио ставим на леђа, седнем на половну бициклу коју ми је такође он купио и правац на Ибарску, од кафане до кафане. Тако сам почео да зарађујем паре. И од једног динара сам одмах умео да направим три. То је било невероватно - истиче Ојданић са поносом.

После бројних фестивала и наступа, Ера је закорачио у породичне воде и са само деветнест година постао је отац. Међутим, његова ћерка Јасмина је грешком бабица рођена као инвалид: 

- Јасмина је инвалид од рођења. Откад се родила, Јасмина живи са мном. Њу су бабице на рођењу извлачиле на вакум и… Одмалена је време проводила са мојом мајком. Баба Радина је, у ствари, њу одгајила више него Љупка, јер Љупка је радила годинама, овде у мотелу, тако је то било… Када су је порађале, бабице су беби том приликом оштетиле неки мождани нерв. Због оштећења тог нерва она не може да говори како треба, осамдесет посто је инвалид. Јасмина је значи остала инвалид, али хвала Богу није инвалид сто посто, да је непокретна, у колицима, да мора да користи пелене, знаш већ… Хвала Богу није тако, она само има проблем са отежаним говором. Она осим тога феноменално функционише - отворио је душу Ојданић.

У народу се каже да је музика лек за душу, међутим певач је на наступима доживљавао непријатности, поготово јер се допадао женама:

- Шта је то због чега оне трче на мене као луде ја не знам, никада ми није било јасно, сада ми није јасно, али ми никада неће ни бити јасно шта оне виде на мени. Оне препознају доброг човека - истакао је Ера који се са осмехом присетио анегдоте коју би мало ко од јавних личности испричао.

Због једног изласка са друштвом и пар чашца попијених више, Еру су једном довели полицајци кући: 

- Мама се одмах уплашила и почела да виче „Андрија, Андрија, шта се десило?!“ Имао сам заказану тезгу сутрадан, мама је одмах узела главицу лука и ставила ми је на нос. Верујте ми људи, имао сам утисак као да ми неко затеже главу и у седам ујутру ја сам био трезан - испричао је Ера.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".