Милица Недић је једна од познатијих водитељки већ годинама, увек се труди да буде професионална, а о њеном животу се не зна скоро ништа, с обзиром на то да не воли претерано експонирање када се не ради о послу.

Мало је познато да је Милица у складном браку са познатим новинаром и директором Радио Београда, Миланом Недићем, са којим има и сина Николу.

- Много наученог у послу дугујем супругу Милану. Волим да чујем његове похвале о свом раду, мада су ми драже критике. Са сваким новим даном учим и од сина Николе, перспективног, образованог и амбициозног студента, који је права ризница мудрости, духовитости и младалачке снаге која даје ону најважнију, животну. Без њиховог, и огромног разумевања родитеља, брата и пријатеља, ја не бих била ја - рекла је она једном приликом за Новости.

Открила је и да са сином има пријатељски однос и да, док је био мали, није била претерано строга.

- Не волим, а и не морам често да будем строга јер смо изградили однос у ком нема тајни и нерешивих препрека. Ипак, понекад када су у питању ситне обавезе у кући, морам мало да уведем ред.

Она обожава породичне шетње и викенде у Гроцкој, где имају породичну кућу.

- Неколико дана између пролећа и јесени сваке године остане упамћено по дружењу са најмилијима. Волимо да ручамо у природи, беремо трешње или грожђе. Имамо најлепши поглед на Дунав, Смедеревску тврђаву и Карпате. Песма зрикаваца и небо где су звезде најближе, напросто нам чувају снагу за целу годину - рекла је водитељка једном.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".