Мишљења комшија о новом бизнису Милице Дабовић су подељена. Неки су је окарактерисали као фину жену, док други мисле да  

- Виђам је често. Не уме ни да се јави, да каже добар дан, само пројури. Умислила је да је постала звезда јер је отворила ону гадост. Јесте згодна и лепа, али то јој није требало. Од поноса Србије срозала се на продавање тела. Велика срамота. Навијали смо за њу на утакмицама, а сада је се стидимо - изјавила је комшиница из зграде где живи Милица.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Kurir

 

Једна жена је изјавила да Милица воли да троши паре и да купује ствари које јој и не требају: 

-Та никада не купи само једну или две ствари. Понекад имам утисак да има комплекс да купи што више ствари које јој ни не требају чини ми се. Читала сам да су портали писали да је у тешкој финансијској ситуацији. Искрено, ја то не видим када дође у продавницу - каже продавачица за Блиц. На излазу из радње, старији господи је имао само речи хвале за Милицу.

Председник кућног савета истакао је да нема проблема са Милицом.

- Дивно створење, увек се искрено осмехне и јави. Стварно немам искуства са Милицом која је умишљена, како поједини причају. Искрено, жао ми је ње, самохрана мајка, има то мало дете. Није то лако, мука је то. Треба га отхранити и отшколовати. Људи знају само да осуђују, али нико не зна како је бити у тој ситуацији сем ње саме- каже комшија.

-Знате, она је увек у центру збивања и људи обраћају пажњу јер је позната. За неког другог комшију сигурно не бих знала са ким је и шта ради.-додала е.

 

 

У продавници здраве хране истакли су да Милица долази често и да није изненађујуће што добро изгледа: 

- Шта да вам кажем, јесте љубазна стварно али није баш увек сва своја. Стално долази, купује само најздравије намирнице. Чула сам да је отворила сад онај "Онли фанс". Моје мишљење је да јој то није потребно, понижавајуће за једну жену која је имала блиставу спортску каријеру, али њен живот је њена ствар - искрено је рекла продавачица.

Коментар је дала и девојка која је од бивше репрезентативке купила одећу са Инстаграма:

- Људи су чудни па је зауставе и питају нешто што је неукусно. Ако се појави неки трач у новинама, они је питају да ли је истина. Па одакле би она знала и зашто мисле све и да зна зашто би рекла. Са друге стране сада је највише питају за те фотке на којима је полугола, види се да јој буде непријатно и да одговори- закључује ова жена док се у разговор укључује дечко који тренира у оближњем парку где Милица како каже често доводи сина:

- Виђам је стално са малим ту у паркићу. Сладак је као шећер, а види се да га Милица обожава. Не познајемо се, али када их погледам видим да јој је Стефан центар света. Верујем да све што ради, ради због њега.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".