Након ремија против селекције Камеруна, "орловима" је за пролаз потребна само победа против Швајцараца, и то под условом да се не деси изненађење и Камерун убедљиво не савлада Бразил.

Домаћа фудбалска јавност са нестрпљењем очекује вечерашњу утакмицу, а чини се да је најтеже Кристини Шивчић Фројлер. Наиме, ова Српкиња је удата за швајцарског репрезентативца и везњака Нотингем Фореста Рема Фројлера.

Кристина се налази у незавидној ситуацији јер се на једној страни налази репрезентација земље њеног порекла, а на другој селекција Швајцарске, у којој живи и чији дрес носи њен супруг Ремо.

У истој ситуацији се нашла и пре четири и по године, на Мундијалу у Русији 2018. године. Тада је на Инстаграм профилу објављивала фотографије са заставама обеју држава.

 

 

- Срце ми куца за обе нације, јер сам рођена у Швајцарској и дечко ми игра за национални тим, али не заборављам никад одакле потичем. Тако ћу и навијати -  рекла је Кристина Шивчић када су Швајцарска и Србија одмериле снаге на Светском првенству у Русији. Тада су "сајџије" биле успешније и славили су резултатом 2:1.

Кристина често посећује Београд и Србију, а све то дели са својим пратиоцима на друштвеним мрежама. 

Фото: Инстаграм принтскрин/кристинафреулер

 

Кристина је на свом Инстаграм профилу недавно окачила и неодољиву фотографију свог детета која савршено показује комбинацију Србије и Швајцарске. Наиме, како се види на слици, она је обукла дете у очев репрезентативни дрес, али уместо њиховог презимена, изнад броја 8 пише "тата" на српском језику. 

Фото: Инстаграм принтскрин/кристинафреулер

 

Ремо Фројлер један је од битнијих фудбалера Швајцарске, а у разговору са српским медијима истакао је да је Србија јако опасна селекција, чак опаснија него пре четири године у Калињинграду. 

- Када иза себе оставите Португал и освојите прво место у  квалификацјама онда морате да вредите. Играмо против јако незгодне селекције и сигурно нас очекује јако тежак меч, знамо колико вредимо и ићи ћемо на победу - рекао је искусни везиста.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Remo Freuler (@remo_freuler)

Фројлер је за репрезентацију Швајцарске одиграо 51 меч и постигао је пет голова. Игра у везном реду и несумљиво је да ће водити велику борбу са Сергејом Милинковић-Савићем и Сашом Лукићем. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".