Потребно је да саберете све цифре из датума рођења. На пример, ако сте рођени 12.5.1982., саберите на следећи начин 1+2+5+1+9+8+2= 28. Затим саберите 2+8=10.

Потребно је да сведете на једну цифру па рачунате 1+0=1 У овом случају лични број је Јединица.

Израчунајте свој лични број и сазнајте шта вама предвиђа годишња нумеролошка прогноза за 2023. годину.

Фото: Профимедиа

 

 

Јединица

Многи путеви се отварају у 2023. године, могу се отворити неке нове странице у књизи живота. Време је да почнете у новом правцу и да себе ставите на прво место у том процесу.

Постоји прилично себична енергија у овом броју, али овај пут је заправо добра ствар, јер ће вам омогућити да заиста постанете озбиљни у потрази за оним што желите и што вас чини срећним.

Можда ћете имати тренутке ове године када вам се чини као да стојите на ивици нечег великог, али немојте дозволити да вас ове авантуре заплаше. Идете за оним што желите и очекују вас чак ствари за које никада нисте знали да желите.

Спремите се да максимално искористите свој нови почетак.

Двојка

2022. је била година у којој сте себе ставили у средиште док сте тражили нове видике за истраживање и нова путовања. Иако сте научили много о томе како да будете пуни самопоуздања, способни сте да у 2023. години направите корак уназад и повежете се с другим људима пре него што кренете у било ком одређеном правцу.

Током ових дванаест месеци, имаћете шансе да ојачате везе које су можда стављене у други план док сте били толико заузети остваривањем својих снова прошле године.

Ово је време за одговорност према другима. Уверите се да носите своју тежину и да не остављате другима више него што могу да издрже. Ако се осећате усамљено, онда би могли да се посветите јачању тренутних веза, као и на изградњу нових.

Дајте приоритет квалитету и посвећености новим везама, не успостављајте само површна познанства. Ово је такође сјајна година за проналажење љубави или да побољшате љубав ако сте још у вези. Ваше везе су ове године у центру пажње.

Тројка

Време је да отворите прозор и удахнете свеж ваздух 2022. је била година у којој сте играли своју улогу у односима и били ту за друге људе, али постоји прилично другачија вибрација која утиче на вас сада када уђете у 2023.

Ово је година истраживања и креативности, година када можете да упознате људе и истражите концепте о којима нисте ни сањали, а сви они имају моћ да потпуно промене вашу свакодневну стварност.

Ваш најважнији задатак је да схватите да је време да се бавите вашим животом и посветите стварима које су важне за ваш живот и развој. Ово може да донесе велике промене у смислу вашег друштвеног живота, могуће су лепе, нове и занимљиве ситуације.

Ако покушате да се сакријете од ових промена или поричете да се оне догађају, до краја године ћете се осећати празно, као да сте пропустили нешто вредно на што сте дуго чекали. Отворите врата живота за промене.

Фото: Профимедиа

 

 

Четворка

У 2023. години очекује вас енергија која је везана за повратак основама. Биће потребно да мало засучете рукаве. Сада када сте се повезали са сличним умовима и свежим лицима, ваша је дужност да одговарате за себе. Где сте одустали од преузимања одговорности за себе? Јесте ли дозволили да неколико ствари пропадне?

Време за такво понашање је прошло и током овог дванаестомесечног периода, морате искорачити и бити вољни да уложите у посао. Без овог напора, тешко ћете добити оно што сматрате да с правом заслужујете – успех ће доћи тек када предузмете кораке да заиста зарадите.

То не значи да ће цела ова година бити искључиво радна, али да ако желите да стигнете до циља и награда које вас тамо чекају, морате прихватити чињеницу да то нико не може да постигне уместо вас. Ово је ваше путовање, ничије друго.

Петица

Јесте ли спремни да уздрмате ствари? Прошле године сте били фокусирани искључиво на обавезе и задатке. Можда нисте имали много простора да се опустите или застанете на неком занимљивом делу животног пута, али 2023. је ваша година.

Ово је број слободе и промене. Може се са сигурношћу рећи да ће се ствари драстично променити за вас у наредних дванаест месеци. Предстојећа година учи вас прилагођавању и истраживању опција које су вам доступне, а ако вам се не свиђа оно с чиме радите, онда је можда време да се истакнете и створите неке нове могућности за себе.

Велике су шансе да ће ваш живот изгледати знатно другачије на крају 2023. него на почетку. Главна ствар коју треба да запамтите је да је мудрије прихватити ове промене него покушавати да их зауставите, јер што се више опирете, ствари ће вам касније постати компликованије. Промена је у ваздуху!

Шестица

Ваш живот се вероватно прилично променио током 2022. – и то на више начина. Можда сте се нашли у новој животној ситуацији или сте можда започели нови посао који је био одступање од онога што сте радили раније, или је можда постојао однос који је изазвао заокрет у вашој путањи.

Сада се, међутим, прашина слегла. Почињете да разумете своју нову стварност на дубљем нивоу. Главна тема за Шестице су односи, који су заиста деловали ледено у 2022. години.

Све те промене које су створиле нове ситуације омогућиле су пуштање нових корена, јачање веза и потпунију интеграцију у ваш живот. Одличан је тренутак да размишљате у терминима “ми”, а не “ја”, јер је последњих годину дана све било фокусирање на сопствене потребе.

То више није случај. Сада осећате и саживели сте се с духом заједништва.

Седмица

Провели сте 2022. годину зближавајући се с људима, али постоји сасвим другачија вибрација у 2023. години. Седмица се односи на интроспекцију и постизање бољих односа са собом на дубљем нивоу. Ово можда не звучи баш узбудљиво, а у ствари можда и не изгледа тако споља, али то не значи да нећете имати важне тренутке у 2023. години, једноставно да су мање очигледне природе.

Пролазите кроз бројне особне промене док се навикавате на свој живот и биће вам потребно времена да неке од њих обрадите. То је оно што радите ове године.

У наредним месецима ће бити много тренутака када ћете освестити одређене ситуације. Ови тренуци ће вам помоћи да прикупите нове резерве моћи и храбрости, а то је такође добра ствар – биће вам потребно у овој години.

Што се тиче 2023., време је да се фокусирате на то да постанете најбоља верзија себе. Радите на ономе унутра и то ће се позитивно манифестовати споља.

Осмица

Време је да преузмете моћ која вам је била ван домашаја последњих неколико година. У 2022. очекује вас напредак на више поља ако се довољно потрудите. Можда сте се у претходној години осећали као мање ефикасни, али у 2023. имате прилику да то исправите и изборите се за успех којем тежите.

Без обзира осећате ли као да имате врло мало могућности у животу или као да сте већ заслужили своје успехе, нове прилике се нуде пред вама и шансе да постанете јача верзија себе.

Ово није година која трпи зону комфора па будите спремни на то да ћете бити у центру пажње, као и да ћете у неким ситуацијама морати да ризикујете. Време је да свима, а посебно себи, покажете шта можете.

Деветка

2023. означава важну завршну фазу за вас. На много начина, ова година је сјајна, отвара ваша једра за нове пустоловине. Потиче вас да напредујете, али је истовремено и година мира.

Активно прихватите отпуштање онога што вам није потребно и довођење ствари до краја. Везе се могу завршити када одређени људи напусте ваш живот, или можда постоје уверења која имате дуго времена и којих се морате ослободити.

Ово је тренутак и за детоксикацију, за чишћење тањира, али за чишћење мисли и емоција. Не дозволите да вам нове прилике одмичу.

Пронађите мир у себи и верујте да ћете бити на правом месту у право врјеме.

(Крстарица)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".