Милица Милша не може живот да замисли без љубави најближих. Њени покретачи су син Антоније и супруг Жарко Јокановић. Они јој живот чине бајковитим, али сузе јој увек крену када се помену драги пријатељи који су је напустили последњих година, као и родитељи и свекрва који су јој били подршка.

Фото: Катарина Михајловић

 

- Сваки одлазак драгог бића јесте понор пакла. Човек никад није спреман да се опрости од својих милих и драгих. Тако да сви ти одласци које сам имала у последњих неколико година јесу понор пакла. Јако је тешко да се изборите и наставите даље. Иако знате да су они ту, да је њихова енергија увек са вама и да ће увек бити. Мислим да свако биће које воли неког и које је вољено упада у тај понор. Из тог понора се мора подићи баш због тих вољених - каже за “Блиц” Милица Милша.

Фото: Инстаграм принтскрин/milicamilsaisakovic

 

- Тужно, страшно. Као и сви, ваљда, тешко. Ту немам за шта да будем јака. Треба да будете јаки да вучете те људе да преживе. Треба да се уради све док је неко још увек ту. После шта да будете јаки, коме? Можете дати себи одушка - каже дрхтавим гласом Милица и додаје да тешко падају одласци драгих људи.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".