Наиме, једна од њених фан страница објавила је пост на који је ЈК одмах одговорила:

- Иди већ једном у Америку, овде те не заслужујемо јер наш народ је превише заостао, част изузецима, али ово је стварно превише. Доста је више слушања лажи о теби. Једноставно Балкан није за тебе - писало је у објави, након које се Карлеуша одмах огласила.

Фото: Принтскрин Инстаграм/karleusastar

 

 

- Пре пуно година, овако нешто ми је рекао Саша Поповић. То му је било образложење зашто неће да изда мој албум "Слатка мала". То је био момент када сам свуда била забрањена и нико није хтео да изда тај албум (сећам се једне насловне стране која је гласила ("Карлеушин албум може да изда само неки кућни савет"). Питала сам њега и он ми је рекао да сам ја за Америку, а не за Србију и да неће да ме изда. Уз то ми је додао да ја у Србији и нисам звезда и да је за мене звезда Динча. Цитирам шта ми је рекао - ваљда је Динча био ИН Саши - пише у њеној објави, а затим се дотакла и Лепе Брене:

- Ишла сам тада на састанак са Бреном, имала је за мене 5 минута, журила је и рекла: "Не можемо сада, можда следеће године". Пуно година касније, спасла сам Звезде Гранда од пропасти. Све је то живот - написала је она.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".