Врло често бисмо волели да нам хороскоп открије будућност и буде ослонац у планирању наредних корака - нарочито када је у питању љубав.

Можда неке ствари не могу да се прорекну, али могу да се предвиде, нарочито на основу карактеристика и склоности хороскопских знакова.

Ево колико пута ћете доживети велику љубав на основу Зодијака...

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Ви ћете волети неколико пута у животу. Они се као ватрени знакови прво потпуно дају, а касније потпуно искључују, што им даје могућност да лакше пронађу нову љубав.

Бик

Бик је знак који заиста може само једном да воли. Када Бик воли особу, спреман је да проведе цео живот са њом, без сумње.

Близанци

Представници знака Близанаца имају тенденцију да траже апсолутну љубав до краја њихових живота, без обзира на њихово тренутно емотивно стање. Најчешц́е им велика љубав долази два-три пута, али Близанци сваки пут мисле да су пронашли праву особу.

Рак

Ракови могу упасти у мрежу љубави два пута у животу. Уколико су разочарани у своју прву љубав, они троше дуге периоде времена - прво у лечењу ожиљака, а касније у потрази за новим партнером. Када га коначно пронађу дају све од себе, бескомпромисно.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Лавови су заљубљени увек. Као освајачи, не боје се емотивног учешћа у новој вези, чак и ако постоји опасност да буду преварени или повређени. Улазе у много веза, свесни су да је већина њих занос и заљубљеност, а не права љубав.

Девица

Девице су веома сумњиве и скептичне у љубави, као и на свим другим пољима. Воле просечно око два пута у животу, јер тешко дозвољавају некоме да потпуно окупира њихов свет и упозна их у потпуности, пише елле.

Вага

Вага је други знак поред Лава који заиста може да буде заљубљен у сваког новог партнера. Чак и да тугује због растанка, она је увек спремна да започне нови однос пуним срцем.

Шкорпија

Шкорпија воли само једном. Представници овог знака могу имати много веза и авантура, али стварно само једном воле. За њих однос није само физички, вец́ дубоко емотиван и ови веома тајанствени представници зодијака тешко граде нове односе.

Стрелац

Они имају највише љубави у животу. Ипак, на крају остају са оним ко научи да држи њихову пажњу константно, али тек када и сами Стрелчеви савладају лекцију о значају компромиса и стабилности.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Јарчеви могу да воле два пута у животу, али уз велике тешкоц́е, јер им није лако да изразе своја осец́ања. Исто тако, због њихове снажне личности су они ти који раскидају везе.

Водолија

Водолије имају три љубави у животу. Имају тенденцију да траже идеалног партнера који је пријатељ и љубавник у њиховом животу, због чега се врло често заваравају да је љубав нешто што није.

Риба

Представници Риба могу истински волети само једну особу током свог живота. Када упознају сродну душу, бацају сидро и не пуштају. С друге стране, оне су као и Водолије склоне идеализовању, због чега њихова перцепција односа врло често није реална.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".