Водитељка и глумица се осврнула на годину која се увелико ближи крају, па признала да ће је памтити по великој емоцији која јој се догодила, али и открила колико је отежавајућа околности што се Растко и она баве јавним послом.

Фото: АТА имагес

 

- Јесте, заиста се лепо осећам. Увек кажем како је лепо када се две душе пронађу. Растко и ја се бавимо јавним послом, тако да једно друго разумемо и подржавамо. Уме да буде тежа околност то што смо јавне личности, али једно друго самим тим боље разумемо - објаснила је Марија.

Вељковићева не крије да њена деца из дана у дан постају свеснија да је њихова мама јавна личност, па је овом приликом открила и да њен најстарији син креће мајчиним стопама:


- Мој најстарији син већ шест месеци ради на једном пројекту, има улогу у серији. Пустила сам га да би сам закључио да ли му се тај позив свиђа или не, да не мисли да му нешто браним. На моју несрећу, допало му се - тврди Марија, а онда додаје какав су му Растко и она дали савет.

Фото: В. Данилов

 

- Не саветујемо га ни Растко, а ни ја. Он иде у школу глуме и препустила сам педагозима да га науче. Другачије је када сте родитељ, све што је научио, научио је од педагога. На пример, моји родитељи су се ухватили за главу када сам им рекла да желим да се бавим глумом. Моје дете снима од 7 сати сваког јутра на Старој планини, наравно да се смрзне. Желела сам да види и ту страну посла, па онда да сам одлучи - истакла је она.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".