Почела је са "Најслабијом кариком" почетком двехиљадитих, где су је се многи такмичари, а богами и гледаоци бојали као Јеховини сведоци туђе крви, јер је увек била обучена у црно и покушавала да дестабилизује и деконцентрише такмичаре, што је неретко и успевала, па су после њеног дрила, они ментално лабилнији испадали из игре брже него пејсмејкери из дугопругашке трке.

Фото: Јутјуб принтскрин/BK Kvizovi

 

 

Ретко ко је био упућен у концепцију самог квиза и знао да она заправо има задатак да то ради и да је у томе њена поента“, тако почиње опис Сандре Лалатовић, данас Сандре Черин, на Вукајлији.

Сандра је почетком 2000-их година водила квиз "Најслабија карика", којим је уливала страх у кости гледаоцима и такмичарима.

Након што је емисија престала са емитовањем, опробала се у вођењу емисије "Папарацо лов", а након тога се посветила приватном животу.

Сандра је једном приликом испричала како је било водити квиз “Најслабија карика”.

- Умем да будем брза и бритка на језику, што је и био један од услова за водитеља ‘Карике’. Приватно нисам озбиљна и строга као у квизу, па је то био део који је требало "вежбати". Није било толико тешко направити отклон у том смислу, када посао који сте прихватили појмите на прави начин и потрудите се да га урадите најбоље што можете у датом тренутку. Било је занимљиво посматрати реакције такмичара на снимањима. Ми смо се у паузама често шалили, они се таман опусте, камере се упале, ја се уозбиљим, поставим незгодно питање, а они се збуне. Често су умели да кажу - Шта ти је жено, таман смо мислили да смо те смекшали и насмејали, а ти опет по старом - изјавила је она.

Сандра је након свега наставила да ради у медијима, али више није испред камере, већ ради за један домаћи портал.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".