Пре само неколико месеци као бомба одјекнука је вест да је певачица Биљана Јевтић тешко болесна, што је изузетно узнемирило њу и њене најмилије.

Фото: В. Данилов

 

- Неки пријатељи су почели да ме зову, да ме питају како сам. Људи су ми се јављали са мора, са одмора, чак и неки непознати, ја се изненадила, питала сам се шта се дешава. Много сам радила у том моменту па нисам стигла ни да видим све те објаве. И шта ја сада да кажем?! Написали су да сам у критичном стању, а ја оперисала жуч пре четири године. Важно им је било да људи кликну, а они ваљда немају времена да прочитају до краја - објаснила је певачица и додала да је и те како свесна да њен посао са собом носи помпезне наслове.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sotir_milivojevic_

 

Са друге стране у медијима је одјекнула и веома лепа вест која се тиче њеног живота, а у питању је женидба њеног и Ациног сина, што је нажалост демантовала.

- Морам да демантујем! Син се не жени, биће весеља, али је још рано за то. То су празне приче. Он је довео девојку на славу и одмах су то писали. После тога су ме звали пријатељи да ме питају што кријем да женим сина. Таман посла да бих тако нешто крила, то је лепо и нормално да ће сви знати када до тога буде дошло. Мој син тренутно завршава факултет, забавља се и ужива, али ништа од свадбе - открила је певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Весне Галиот Гале

(Grandonline)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".