Фолкер Радиша Трајковић Ђани открио је све лудости које је правио у каријери.

Певач је признао да је једном приликом чак певао и на дрвету.

- Ја радим 35 година на естради, певао сам под шаторима, Ђани сељак, све што сам зарадио, крваво сам стекао... Све је моја жеља, не може неко да ме натера да се попнем, сам то осетим. Мој друг један се кладио, купио нове гиље и ето. Ја се сећам, то нико не зна, један мој друг има велики отпад, попео ме на виљушкар, па рекао: 'Сад ако закочим, оде Ђани у...' Својевремено, један колега је хтео да ми да 1.000 марака да се попнем на дрво да певам, ја сам то урадио - рекао је Ђани.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Амиџи Шоу

 

Ђани се дотакао и пијанстава.

- Нисам алкохоличар, али волим да попијем, Слађа се ту ништа не пита. Од водке зна да буде лоше. Једном нисам могао да подигнем ногу. Сада пијем пиво јер могу да их попијем 50, одем да спавам, одем кући и истуширам се - рекао је певач.

Фото: АТА имагес

 

Фолкер је признао и да је некада звао проститутке, али да то сада није случај.

- За паре те никад нико не пита, лова отвара гвоздена врата, то је било некада, у младости. Жене ми сад дају 10.000 да спавам са њима... (смех) - рекао је певач.

Ђани је открио шта све осим новца добија на наступима и весељима.

- На сваком ромском весељу добио сам прстен, камен, то је нека роба... Не носим, не знам да ли је неко украо тај ланац. Један лик из Канаде ме окитио ланцима, бацао паре. Када сам завршио ја сам његовој жени дао ланац, а она ми каже да он није знао од среће шта да купи, да ми је то намењено - каже он.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".