1. децембар - Венера је у опозицији са Марсом - Први дан зиме биће енергетски веома повољан, јер ће проћи под окриљем веома јаког аспекта између две планете дијаметрално супротне од нас, које се, поред тога, налазе што ближе Земљи. Опозиција значи да ће бити само на различитим странама, што ће изједначити и ускладити њихов енергетски утицај. Астролози препоручују да 1. децембар проведете окружени рођацима и пријатељима. Ово је диван дан за љубав, подизање односа на нови ниво. Хармонични Марс и Венера подсећају нас колико је важно и растерећујуће да замолимо једни друге за опроштај.

5. децембар - Нептун није више ретроградан, креће директно - Нептун ће 5. децембра започети директно кретање, које ће изазвати буђење доброте и емпатије код људи. У свету ће бити много мање лажи и претварања. Овај ефекат ће бити веома јак и приметан у првим данима директног кретања ове планете. Ово је тренутак да се ослободите негативних енергија и да се одбраните од токсичних људи који вас саботирају.

Фото: Профимедиа

 

8. децембар - Опозиција Сунца и Марса - Овога пута Марс заједно са Сунцем доноси изузетно емотиван дан, у којем ће бити корисно признати своју љубав, поделити осећања са сродном душом, стећи нове пријатеље. Сунце и Марс ће створити идеалне услове да пронађете нове изворе среће, инспирације и мотивације. Лоше успомене ће вероватно избледети у позадину, пише Сенса.

12. децембар је дан огледала - Низ бројева 12-12 је последњи датум огледала у 2022. године. Збирно, 1 и 2 дају 3, што значи да ће дан проћи под контролом Тројке. Освестићете шта је сада важно, а шта није вредно наше пажње. Многи људи ће на овај дан моћи да поврате интересовање за живот. Ово ће бити одличан тренутак да се носите са страховима и сумњом у себе. Срећа ће пратити оне који су задовољни собом, који раде на себи и верују у најбоље. Испланирајте који вас кораци могу одвести ка срећној будућности, дан је повољан за креирање планова.

14. децембар – Метеорска киша Геминида - Ово је киша метеора чији је радијант сазвежђе Близанци. Овај дан је повољан за путовања, читање књига, нових доживљаја и авантура. Похађајте предавања, учите, стекните нове вештине. Могуће је да ће вам знања која усвојите посебно помоћи у развоју.

Фото: Профимедиа

 

20. децембар - Јупитер се враћа у Овна - Јупитер 20. децембра прелази у знак Овна. Биће то добар дан за интроспекцију, као и за комуникацију и решавање несугласица. Ово је веома повољан дан за правне консултације, покушаје преговора.

22. децембар - Метеорска киша Урсиди - У децембру ће бити релевантна још једна метеорска киша. Његов радијант је у области сазвежђа Малог медведа. 22. децембар је дан када ће овај проток бити максималан. Биће ово сјајан тренутак за замишљање жеља, постављање нових циљева за почетак следеће године.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".