Популарни Жика је велики таленат наследио од оца и тетке. Публику је освојио бројним улогама у филмовима као што су "Бал на води", "Заборављени", “Ми нисмо анђели”, "Мртав Ладан", “Две палме за две битанге и рибицу”, "Црна Мачка Бели Мачор", "Сиви Камион Црвене Боје"...

Осамдесетих година се бавио и рокенролом па је свирао бубњеве у бендовима док се једно време бавио и музиком као бубњар бендова Радничка контрола, Дисциплина Кичме, Екатарина Велика и Безобразно Зелено.

За разлику од многих јавних личности, Срђан се није експонирао више него што му је посао захтевао. Ретко је давао интервјуе и свој приватни живот је скривао од очију јавности. Наравно опште је познато ко су му родитељи и тетка као и да је у браку са дугогодишњом партнерком Аном са којом је доживео трагедију када им је син преминуо.

Међутим, од када је отворио налог на Инстаграму, глумац је почео да дели и неке ствари из приватног живота. Овог пута је објавио фотографију из младости, тачније из 1993. године на којој се налази са оцем Бором, маћехом и сестрама Даном и Таром која је тада била беба.

 

 

- Тодоровићи, Будапест '93. - написао је Жика.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".