. Постоје знакови хороскопа који предњаче у томе.

Ован

Овај знак може има снажан карактер. Иако са Овновима можете супер да се проведете када изађете у провод, имајте на уму да су импулсивни. Често су склони да изговоре нешто не размишљајући о последицама. Осим тога, њихова брзоплетост може довести до тога да много обећавају, а већину обећања не испуне.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

Особе рођене у знаку Девице је тешко импресионирати. Склони су да темељно анализирају до најситнијих детаља шта год треба да раде и увек имају пуне руке посла. С обзиром на то да су детаљисти, у тренутку могу пронаћи хиљаду мана, због чега имате осећај као да вас осуђују.

Лав

Иако делује да да их сви воле, ретки су људи који се добро слажу са Лавовима. Ови људи захтевају да буду у центру пажње и не воле да их други потценују. Лавови су један од најпоноснијих знакова Зодијака који очекују да их људи третирају као краљеве, што изискује много труда и енергије. Многима је то превише напорно.

Водолија

Карактер Водолије такође није лако поднети. Иако могу пажљиво да слушају друге, њихова склоност избегавању било каквог емоционалног изражавања може прилично да изнервира друге људе.

Водолије очекују да интуитивно разумете њихове потребе, иако вам претходно ништа нису рекли. Зато, немојте да се шокирате ако усред разговора одједном устану и напусте просторију, јер они имају потребу да буду сами, поготово ако им досадите

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".