Милица Дабовић нашла се у великом проблему, и то само након месец дана од отварања профила на мрежи Онли фанс.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

Иако је за само пола месеца од својих смелијих фотографија и видео-снимака зарадила невероватних 60.000 долара, она је последњих дана у паничном страху да ће јој овај бизнис пропасти и да ће се њени интимни снимци и фотке које је снимала с партнером завршити у јавности, што она жели да спречи по сваку цену.

Како медији сазнају, Милица се пожалила својој другарици да је под стресом да јој неко не хакује телефон и не објави све експлицитне фотографије и снимке који се у њему налазе, а које би јој озбиљно угрозили бизнис.

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanovamama13

 

 

- Милица обожава да се гола снима у секси позама и акцијама које има. И сама, али и са својим дечком, који обожава да гледа њене снимке и фотке. Она је одлучила да на свом Онли фансу качи провокативне слике, које су на граници с порно-садржајем, и да не открива баш све, као неке њене колегинице. Сада је у страху да се сав тај експлицитни садржај не појави у јавности, јер ће јој то покварити пословне планове и направити огромне губитке. То значи да она више не би могла толико да зарађује од месечних претплата, што она никако не жели, јер јој је то за сада главни извор прихода. Убеђена је да неко жели да јој хакује телефон или да је неко то већ урадио, јер су јој пре неколико дана стигли чудни мејлови и поруке, па сад покушава да реши тај проблем - завршава добро обавештен извор за Курир.

Подсетимо, Милица је недавно испричала да је завршила на сајту за одрасле због опкладе.

Фото: Инстаграм принтскрин/ stefanovamama13

 

 

- Профил на Онли фансу отворила сам због опкладе с другарицом, али и зато што су ми многи писали на друштвеним мрежама да желе да ме виде на том сајту. Другарица и ја смо се кладиле да за 48 сати могу да сакупим 1.000 пратилаца. Рекла сам јој да је то немогуће, а она је била сигурна у успех. Казала је: "Ајде да видимо, ако не успеш, затвори профил." Пристала сам и успела! Научила сам да имам неки ниво и да се не трошим много, заиста има дивних момака. Нисам знала да је у питању порно-сајт, ја од тога не бежим, то је чињенично стање, све је онако како се ја осећам, постоји граница и да ништа не желим - испричала је Милица.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".