Иако је Србија била бољи тим на овом мечу и имала више шанси, Камерун је успео да направи преокрет и извуче бод против наше репрезентације. 

На данашњој конференцији за медије појавили су се капитен репрезентације Душан Тадић и везиста Сергеј Милинковић-Савић који су одговарали на питања новинара. 

Фото: РТС принтскрин

 

Интересантно питање било је управо оно о теоријама завере које су се појавиле у Србији. Наиме, на друштвеним мрежама се говори о проблемима у свлачионици који су наводно настали због жена фудбалера и између појединих играча и селектора Србије Драгана Стојковића Пиксија. 

- Стварно никада није била боља атмосфера између играча. Створила се та хемија и постоји јако добар микс између играча. До последњег момента се држимо заједно и то је јако позитивно. Само треба да остане тако. Стварно нема никаквих проблема - јасан је био капитен Тадић.

Фото: РТС принтскрин

 

Сада се на ову тему огласила и Ана Рајковић, жена резервног голмана Србије Предрага Рајковића. Наиме, она је одговорила на твит у ком се наводи да се шире лажи и дезинформације о стању у репрезентацији. 

Поред тога, у твиту се наводи да је Ана последњих месец дана провела у болници заједно са дететом.

Фото: Инстаграм Принтскрин/ рајковиц__ана

 

- Преживели смо и горе, верујте - написала је Ана која се захвалила новинарима који су је испоштовали и нису објављивали ништа о здравственом стању њеног сина Тадеја. 

Фото: Инстаграм принтскрин/рајковиц__ана

 

- Остали људи који мисле да је најбоље напасти рањеног лава су се мало прешли, јер чопор га брани - закључила је Ана на свом Инстаграм профилу.

Подсетимо, након јучерашњег ремија против селекције Камеруна, "орловима" је за пролаз потребна само победа против Швајцараца. Та утакмица је на програму у петак, 2. децембра од 20.00 часова. 

Стандингс провидед бy Софасцоре

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".