Позната водитељка Ивона Пантелић је отворено говорила о својој борби са карциномом, а касније и са короном коју је прележала заједно са ћерком Машом.

Ћерка је њена највећа подршка, а неретко водитељка објави и понеку њену фотографију, тако да су многи имали прилику да се увере колико њих две личе.

Маша је била уз маму и када је Ивона боловала од рака. Једном приликом водитељка је открила и како се Маша носила са целом ситуацијом. Како је рекла, и тада јој је давала највећу снагу.

- Чини ми се као да смо се од самог старта правиле као да се ништа не дешава. Од самог старта сам се тако поставила. Чим сам сазнала дијагнозу, рекла сам јој све - да имам малигну промену на дојци, рак који је у почетној фази и да ћу морати на операцију. Пошто сам се психички добро осећала, није могла на мени да види да нешто озбиљно није у реду. Нисам желела да стварам притисак, чак сам јој и рекла да не долази у болницу, да идем само на неколико дана и да се брзо враћам - рекла је Ивона у разговору за Хелло.

Ивона је разведена и увек је истицала да "су многе жене у заблуди када остају у несрећном браку због деце".

Водитељка је поносна на своју Машу и на начин на који се изборила са свим проблемима који су их снашли.

- Поносна сам како се носила са свим тим, на њој нисам приметила ниједан знак страха и слабости. Неколико пута сам имала тешке моменте, заплакала бих или се сломила, међутим ако би се она у том тренутку затекла крај мене, тешила ме је и храбрила: "Боже, зашто плачеш кад је све у реду, ја уопште не видим проблем". То ми је давало снагу - закључила је она.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".