Све је на нама, Србија мора да победи да би прошла даље, а оно што највише плаши јавност у Србији је колико су играчи довољно физички спремни за један тако тежак меч.

На повреду су се жалили Александар Митровић и Душан Влаховић, као и Сергеј Милинковић-Савић. Међутим, све је највише забринула повреда Страхиње Павловића која је на прву изгледала најозбиљније. Стуб српске одбране се повредио против Камеруна и његова ситуација је и даље неизвесна.

О Страхињиној повреди, али и о здравственом билтену читаве репрезентације причао је данас потпарол Милан Вуковић.

Фото: Танјуг/АП

 

 

- Комплетна ситуација са повређеним играчима у репрезентацији Србије иде на боље. Павловић је био на снимању, полако се опоравља, иде на боље, али ћемо више о томе знати сутра ујутру. Остатак је знатно боље - истакао је Вуковић на конференцију у Катару.

Утакмица против Швајцарске се игра у петак са почетком од 20 часова, а у оквиру наше групе "Г" у истом термину се игра и Бразил-Камерун.

 

Standings provided by Sofascore

Тренутно су, после два одиграна кола, Бразилци први на табели са максималних шест бодова, други су Швајцарци са три, док је Камерун трећи са исто бодова колико и наша репрезентација која је последња (због боље гол разлике).

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".