Фудбалери Србије јуче су одиграли нерешено (3:3) са селекцијом Камеруна у оквиру другог кола групе "Г" на Светском првенству у Катару.

Иако је Србија била бољи тим на овом мечу и имала више шанси, Камерун је успео да направи преокрет и извуче бод против наше репрезентације. 

На данашњој конференцији за медије појавили су се капитен Душан Тадић и Сергеј Милинковић-Савић који су одговарали на питања новинара. 

Фото: РТС принтскрин

 

Интересантно питање било је о теоријама завере које су се појавиле у Србији. Наиме, на друштвеним мрежама се говори о проблемима у свлачионици који су наводно настали због жена фудбалера и између играча и тренера. 

- Стварно никада није била боља атмосфера између играча. Створила се та хемија и постоји јако добар микс између играча. До последњег момента се држимо заједно и то је јако позитивно. Само треба да остане тако. Стварно нема никаквих проблема - јасан је био капитен Тадић.

Фото: РТС принтскрин

 

Подсетимо, након јучерашњег ремија против селекције Камеруна, "орловима" је за пролаз потребна само победа против Швајцараца. Та утакмица је на програму у петак, 2. децембра од 20.00 часова. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".