ФИФА је на крају званично гол приписала Бруну Фернандесу, иако су сви крај ТВ екрана били убеђени да је лопту у мрежу послао Кристијано Роналдо.

Фернандес је извео слободан ударац, а Роналдо скоком у шеснаестерцу само "улепшао" гол. Поставља се питање - да ли је закачио и скренуо лопту у мрежу?

ФИФА је рекла своје, стрелац је Фернандес, међутим, фудбалски савез Португала се потом огласио и рекао да је гол ипак Роналдово дело.

 

- Фудбалски савез Португала планира да ФИФА достави доказе да је Кристијано Роналдо, а не Бруно Фернандес, постигао први гол против Уругваја - стоји у објави британског новинара Сема Стрита. 

- Роналдо је додирнуо ту лопту. Требало би да добије гол - написао је британски новинар Пирс Морган, човек којем је Кристијано дао експлозивни интервју уочи Мундијала.

Британски ''Сан'' доноси причу са доказима да Кристијано Роналдо није имао контакт са лоптом упркос тврдњама Португалаца, јер лопта има сензоре који су јасно показали да популарни ''ЦР7'' није имао контакт са њом.

На крају, поставља се питање чему оваква дилема. Зар је Португалцима заиста толико битно ко је постигао погодак - Фернандес или Роналдо?

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".