- Што с тиче убиства Величковића у распарчавању тела, то сам тада први пут видео. Били су ту Беливук, Милош Будимир, ја сам у последњој фази дошао да помогнем. Око машине су били Спасојевић и Драганић. У комадању су учествовали Беливук, Милош Будимир, Небојша Јанковић и ја помогао, тако што придржим нешто, засечем. Ја нисам радио са секиром, то је радио Беливук. Са кухињским ножевима су прво секли, а после су се куповали прави месарски ножеви.

Одговарајући на питања Лалић је објаснио у каквим кваровима је била машина.

- Било је проблема око повезивања и ожичавања, на напон. У скривеној просторији је била једна табла и ту је било неким проблема, да неће да с епокрене, али се увек то оспособи и до последњег дана је била у функцији.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Ту просторију називам скривено јер се испрва не примећује да постоји просторија у случају да уђе полиција, да се не не види да иза зида има просторија. У једном делу зида има бетонкска плоча, која клиза на шини и увлачи се зид. Потребна је велика снага да се помери зид. Полице на зиду су маскирале улаз у просторију.

Лалић је и појаснио како је машина унета у тај скривени простор непосредно пре убиства Здравка Радојевића.

- Непосредно пре убиства Здравка Радојевића, Драгојевић је раставио, веће делове који нису могли да прођу је брусилицом раздвојио, а после је након пескирања све саставио у скривеној просторији. Јанковић и Бојан Хрватин су му помагали.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".