Група Зана у жижи јавности је више од четрдесет година, а за то време променили су четири певачице. Најдужи стаж остварила је Јелена Галонић, која се групи прикључила још 1990. године. 

За фронтмена бенда Зорана Жику Живановића удала се 2008. године и њихов брак никада нису пратили скандали и трзавице. Ипак, сам почетак није деловао обећавајуће, пре свега зато што је у време када су се упознали Жика био у браку са првом супругом Вером, са којом има ћерке Марију и Тамару. 

‒ Сваке вечери легнем чисте савести и чистог образа, а мој бивши муж и његова садашња жена – не верујем. Он није хтео да јавно призна да ме је две године лагао како иде у Пољску, а био је у њеном стану у Страхињића Бана. Нећу да коментаришем човека који је лагао мене и нашу децу. Људи који познају мене и мог бившег мужа знају истину. Не морам никоме ништа да објашњавам. Чак и људи који ме не познају могу да прочитају ваше новине и све ће им бити јасно ‒ нагласила је прва госпођа Живановић у интервјуу који је својевремено дала.

Јелена и Жика Зана љубав нису више могли да сакрију 

Вера Живановић није ни покушавала да сакрије колико је огорчена на бившег мужа и његову нову изабраницу, која им је, кажу, често долазила у кућу.

Фото: АТА имагес

 

‒ Не желим да полемишем са њима двома јер ни по моралу, ни по образовању, ни по васпитању нису ми равни. То су људи који су заслужили једно друго. Нашла крпа закрпу. Зар да полемишем и коментаришем жену која је била у вези и са нашим кумом Радованом? Исто што је урадила њему, његовој жени и сину Николи, урадила је и мени и мојој деци.

Била је моја пријатељица и то ми је урадила. Па та жена не заслужује никакав коментар. Да не постоје ожењени мушкарци, она се никад не би удала! Не желим да коментаришем жену која је годинама била моја пријатељица и мог бившег мужа који је могао да се ожени таквом женом. И он је сведок свега тога баш као и ја. Све што бих рекла њима била би реклама којој нигде и никада нема краја, а негде мора да буде крај.

На гласине да је Вера две године раније избацила Жику из куће Јелена је узвратила: 

‒ Због мене се то десило? Ма, дај, немој да си смешан, па нисмо ми „Ђогани фантастико“! 

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

‒ Јелена и ја изборили смо се за нашу љубав. На том путу најтеже је било заштитити оне који ништа нису криви, оне које остављаш. С ове дистанце мислим да смо кроз буру прошли добро и да брод сада мирно плови - коментарисао је дипломатски, после свега, Зоран Живановић.

На свадби коју су Јелена и он организовали за ужи круг људи било је приметно одсуство Жикиних ћерки. Ипак страсти су се у међувремену смириле, па су Марија и Тамара одлучиле да дају шансу маћехи, са којом су данас у одличним односима.

(Скандал)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".