Ана Бекута је галантна према онима који то заслуже, а о томе сведочи информација према којој је певачица бившој снаји Јелени Конатар поклонила кућу у Земуну у којој некадашања супруга Игора Полића живи с децом Соњом и Бранком.

Игор је са супругом и децом живео у кући у Земуну, а када су се развели, он је био тај који се иселио из породичног дома, док је Јелена остала да живи са Соњом и Бранком.

Након синовљевог развода, Ана је одлучила да кућа припадне мајци њених унука јер је са бившом снајом певачица остала у одличним односима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

Ана је увек отворено показивала да јој је породица на првом месту, а у свим важним ситуацијама је уз сина, бившу снају и њихове наследнике, као што су и они уз њу.

- Бекута је на све начине покушавала да помири снајку и сина, али јој то, нажалост, није пошло за руком. Обоје су одлучили да је за њих најбоље да се растану, иако је она била против тога. Ана је на крају прихватила њихову одлуку и настојала је да им помогне колико год је могла. Она Јелену обожава, а та љубав и пажња су јој и узвраћени. Њих две се од првог дана одлично слажу. Колико цени бившу снајку, најбоље говори то што јој је оставила кућу да у њој живи. Бекута Јелену гледа као своју ћерку, а њихов однос пун је љубави и поштовања. Мало је таквих односа између свекрве и снајке, нарочито када снајка постане бивша - прича извор близак певачици.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand News Tv Grand

 

Према његовим речима, Анин син и снајка су неко време имали турбулентан однос, а данас се одлично слажу.

- Било је тешко, али се решило. Некад је добар развод бољи од лошег брака и то се показало у случају Аниног сина и бивше снајке. Сада је њихов однос стабилан, а Ана је у сталном контакту с Јеленом и виђају се кад год јој то обавезе дозволе. Она је мајка њених унука, које певачица обожава, и то јој је најважније. Кућу јој је оставила од срца, а као што знате, Бекуту унуци обожавају. И једно и друго су изузетно везани за певачицу - прича саговорник и наставља:

Фото: В. Данилов

 

- Ана и даље држи све конце у рукама и максимално се труди да им помогне у свим тренуцима. Сећам се да је била нека бура у породици коју је Ана успешно решила. Након што су се страсти смириле и пар се помирио, Игор је схватио да је његова мајка била у праву. Данас јој је захвалан на свему што је учинила за њега, а Јелена јој је прави пријатељ и неко с ким увек може да поприча - завршава извор.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Дара Бубамара 1991. године

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".