Полицајка (27) која је прошле седмице ухапшена због проституције завршила је иза решетака након што је договорила орални секс с мушкарцем и женом у замену за скупоцени телефон "ајфон 13", чија је цена око 100.000 динара

Како је утврђено истрагом, блудна полицајка проституисала се у београдским хотелима и луксузним становима, а за секс утроје наплаћивала је и до 1.000 евра у кешу или у замену за неки скупоцени поклон.

- Против полицајке је поднета прекршајна пријава по Закону о јавном реду и миру, за шта се најчешће изричу само новчане казне, без затворске, али бранилац осумњичене је тражио изузеће поступајућег прекршајног судије, па је рочиште на ком је требало да изнесе одбрану одложено - казао је наш извор, и додао:

- Она је извесно време била под присмотром Службе унутрашње контроле МУП, након што су се у августу појавили њени секс-снимци, па је тако утврђено и да се проституисала. Клијенте је задовољавала сама или заједно са једном другарицом, а ухапшена је након што је договорила групни орални секс са једним паром у замену за телефон "ајфон 13".

Подсетимо, порно-полицајка, како је прозвана у јавности, била је у жижи јавности пре три месеца кад су се на интернету појавили снимци како орално задовољава колегу док су похађали Центар за основну полицијску обуку (ЦОПО) у Сремској Каменици. Тада се снимала и како симулира орални секс са бананом у свлачионици ЦОПО.

Како су медији раније писали, снимке секса је окачио њен дечко, и то из освете, након што је сазнао да она има другог и да се успут бави проституцијом.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".