Иако је Србија била бољи тим на овом мечу и имала више шанси, Камерун је успео да направи преокрет и извуче бод против наше репрезентације. 

Након првог полувремена, резултат је био 1:2 за селекцију Србије која је у надокнади времена успела да постигне два поготка и у том тренутку преокрене меч у своју корист. 

Стрелац првог гола у првом минуту надокнаде био је Страхиња Павловић, а два минута касније мрежу Камеруна затресао је и Сергеј Милинковић-Савић.

Фото: Танјуг/АП

 

"Орлови" нису посустали ни у другом полувремену, наставили су са нападачким фудбалом и то се исплатиоло у 53. минуту игре. Стрелац је био Александар Митровић који је голом крунисао феноменалну акцију српске репрезентације. 

Ипак, после ових голова Камерун није клонуо, а изласком штопера Страхиње Павловића репрезентација Србије је потпуно пала у игри. У 63. минуту Винсент Абубакар после спорне ситуације постиже фантастичан погодак лобом српског голмана. Судија је гледао ВАР, али утврђено је да је дефанзивац Србије био најближи голману Вањи Милинковић-Савићу. Само два минута касније уследио је прави шок. Камерун је изједначио, а стрелац је био Чупо-Мотинг.

Изласком Павловића Србија је изгубила много, а на конференцији за новинаре након утакмице селектор Србије Драган Стојковић Пикси објаснио је шта се десило са Павловићем. 

Фото: РТС принтскрин

 

- Тражио је измену, имали смо две принудне измене, два централна бека. Он је први тражио, осетио је примицач. Превелики је ризик да не дође до можда теже повреде.

Пикси је истакао да се нада да ће Павловић успети да санира повреду у наредних пар дана. 

- Једноставно, када вам играч тражи измену морате да верујете да је то тако - рекао је Пикси.

Селектор је открио да је имао другачију замисао у глави, али да су то пореметиле две непланиране измене.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".