Полицајка (27), која се снимала док је орално задовољава колегу у тоалету, приведена је након што је договорила пружање оралног секса мушкарцу и жени у замену за Ајфон 13, сазнаје "Блиц".

Према информацијама, у прекршајној пријави се наводи да је полицајка договорила орални секс са мушком и женском особом које би јој платиле тако што би јој дали скупоцени телефон. Овај телефон на тржишту кошта између 800 и 1000 евра.

Подсетимо, експлицитни снимак полицајке шокирао је јавност, а брзо се проширио и друштвеним мрежама. Ипак, два месеца касније, након истраге, млада полицајка са југа Србије приведена је на свом радном месту. После саслушања, спроведена је код судије за прекршаје.

Фото: АП/Keystone, Martial Trezzini

 

На једном од њих види се црнокоса девојка у униформи полазника Центра за основну полицијску обуку (ЦОПО) у Сремској Каменици како у тоалету орално задовољава колегу. На још једном снимку види се ова девојка како симулира орални секс са бананом у свлачионици у ЦОПО.

На интернету су се, такође, пре два месеца појавиле и слике и снимци где је ова црнокоса полицајка позирала у секс-позама са плавокосом познаницом. На појединим сликама њих две су носиле садо-мазо одећу.

- Како је утврђено истрагом, осумњичена полицајка је клијенте примала углавном по елитним београдским хотелима. Против ње ће бити поднета прекршајна пријава, пошто није макро, већ се бави проституцијом. Осим тога, одговараће и за нарушавање угледа МУП и друга дела - казао је добро упућени извор Информера

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".