Годину дана након смрти политичара Милутина Мркоњића, његова партнерка певачица Ана Бекута открила је коме је остала имовина коју је он поседовао.

 

 

-Док ми се у задњих годину дана рушио свет, многи су расправљали о мојој и Милутиновој имовини. Било је то понекад тешко да се чита и пробавља. Као да сам нека сиротица, а не жена која ради, стиче и ствара последњих 40 година. Можда вам је непојмљиво, али ја сам зарадила више него Милутин. Паметно сам улагала и живела једнако и пре њега, и са њим и након њега. Оно сто је Милутин имао, остало је законитој наследници и ја против тога немам и никад нисам имала ништа. Не постоји никакав тестамент и никакве сапунице које медији креирају. Наш смо живот живели у складу и договору. Можда ви не би тако, то је ваша ствар. Наш је био наша ствар. Новац ме никад није занимао - из једноставног разлога јер сам имала свој. У периоду кад сам срела Милутина требала ми је само љубав, топлина и пажња. То сам добила и живели смо у тој топлини, љубави и пажњи до краја његовог живота - написала је Бекута и наставила:

- Тужно је гледати колико је некима невероватно да жена има, да је жена зарадила, створила и стекла без мушкарца. Ако је тако нешто невероватно у 21. веку, ми као народ имамо озбиљан проблем. Свим девојкама желим да пронађу љубав какву сам ја пронашла у Милутину. За паре се побрините саме. Тако је слађе - написала је Ана.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".