После 3:1 за Србију пола сата пре краја утакмице, мало ко би поверовао да ће на крају бити 3:3, али тако се завршио меч другог кола на Мундијалу у Катару.

Легендарни фудбалер Драгиша Бинић је за изнео своје опсервације чудног меча.

- Немам појма штa се догодило. Ништа ми није јасно. Као да смо намерно желели да не победимо. Имамо 3:1, вратили смо се после њиховог гола, све смо имали, они нам не би дали гол до сутра, а онда ми с онаквом одбраном изађемо високо уместо да мирно станемо у блок и затворимо утакмицу - рекао је Бинић.

Фото:Јутјуб принтскрин/Nebojsa Petrovic

 

- Није ми само јасно чија је то била идеја да се изађе тако високо с играчима који нису физички спремни, ко је то играчима рекао. Је ли то била одлука селектора или играча? Не знам шта бих рекао јер ниједан тренер то не би урадио.

Занимљиво је кога гледа као главног кривца.

- Рекао бих да су играчи били себични. Конкретно, мислим на Митровића. У реду, дао је гол, али требао је да изађе. Пикси је морао да га извади  кад је било јасно да није потпуно спреман. Стварно ми није јасно чија је идеја била да остане у игри. Нама су била потребна два брза играча да из контре дотуку Камерун. Шта смо ми уместо тога урадили, изашли на центар и пустили их да нам забију два гола. Невероватно, али ето, то је фудбал. 

(Индекс.хр)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".