Љутита млада открила је да јој је вереник из ормара украо венчаницу коју је сама купила и вратио је у трговину јер сматра да она тако беспотребно "баца новац". Али то је тек почетак њене драме.

- Ово звучи као клише, али од детињства сам сањала о лепој венчаници, а сада сам могла севи да је приуштим. Али мој вереник не мисли да је у реду потрошити неколико хиљада долара на хаљину коју ћу обући само једном - написала је ова жена и додала да је цена њене хаљине типична за венчанице.

Кад је сазнао да је купила венчаницу, вереник је почео да јој говори како је "неодговорна са новцем", додајући да је већ потрошила много новца на шминку, уметке за косу и накит.

Фото: Профимедиа

 

 

- Дан после куповине венчанице приметила сам да је нема у ормару. Избезумила сам се. Била сам шокирана. Питала сам га где је моја венчаница, а он ми је рекао да ју је вратио у трговину. Питала сам га зашто је то учинио, а он ми је рекао да мисли да је хаљина смешно скупа и да бацам новац узалуд - рекла је будућа млада.

Да ствар буде гора, њена будућа свекрва стала је на страну свог сина, иако је знала да он новац од венчанице држи код себе и да ће га вереници вратити кад се договоре око решења. Бројни корисницо коментарисали су објаву, а многи од њих стали су на страну ове несрећне девојке након што је одлучила да га остави.

"За таквог једноставно не можеш да се удаш", "Не верујем да је задржао новац од венчанице", "Боже мој, какав мушкарац", "Доста јасан знак да га оставиш".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".