Нада Топчагић се још 26. октобра огласила на друштвеним мрежама, те поделила тужне вести, да је остала без кућног љубимца.

Она је истакла колико је сломљена што је њен пас Баџа од 15 година угинуо.

Већ тада је један део јавности остао у чуду што се Нада опрашта од пса као од човека, а она је сада отишла корак даље, па жели да му организује помен.

Фото: В. Данилов

 

Како сама каже, иако је прошло више од месец дана, она је и даље неутешна и није јој добро због смрти најбољег пријатеља. Пошто је пса сматрала чланом породице, жели да тако сачува и успомену на њега, али и да га помиње у молитвама.

- Нек ми се смеје естрада, али ја планирам да обележим 40 дана од смрти мог љубимца. Не знам зашто је то чудно?! Он је био члан породице. Има да одем тамо где смо га сахранили, да упалим свећу и да се помолим. После њега више нећу имати љубимце - категорички тврди Нада и, једва се суздржавајући од суза, признаје да је и даље сломљена, као првог дана, када ју је њено куче заувек напустило: - Иако је прошло месец дана, мени је и даље много лоше.

Фото: Архива Новости

 

- Мој пас Баџа провео је с нама 15 година. Знате ли ви шта је он све прошао с мојим супругом и са мном у том периоду. Толико ствари ни пријатељи не продђу с вама. Када је била корона, ја сам остала нормална и прибрана управо захваљујући мом Баџи. Њега сам шетала. Захваљући њему, имала сам сат времена да будем слободна, онда када су сви били закључани по кућама.

Они који живе у њеном крају, тачније, на Косанчићевом венцу, нису изненађени овим потезом певачице јер комшије знају колико је Нада била везана за свог Баџу и знају да јој није било тешко да га шета и по неколико пута на дан.

- Она је умела да га изведе и у ситне сате, само да би му удовољила, а Баџа је био омиљени пас и у њеном комшилуку. Чланови породице су певачици понудили да јој поклоне новог пса да би јој ублажили бол за Баџом, али она није хтела да чује за новог пса. Она ће до краја остати лојална свом Баџи, што потврђује и овим чином, који многи сматрају бизарним.

Топчагићка се потресним речима опростила од љубимца када је угинуо.

- Данас ми је један од најтужнијих дана у животу. После 15 година растала сам се од свог љубимца, мог драгог Баџе. Мој Баки био је љубимац свих који су га упознали, а нарочито комшија. Много ћеш ми недостајати, мој Баџице, и заувек ћу те чувати у срцу. Волела те и заувек ће те волети твоја Нада - написала је фолкерка 26. октобра на друштвеним мрежама, уз фотографију кућног љубимца.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Од јутра до сутра са Нелом Бијанић

(Српски телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".