Милан Борјан био је од самог почетка меча на мети увреда хрватских навијача, а провокације су ишле толико далеко да је момку рођеном у Книну посвећен и транспарент неугодне садржине.

На крају утакмице, Борјан није остао имун на провокације и увреде, те је у свом стилу одговорио хрватским навијачима уздизањем три прста.

Фото:Твитер/принтскрин/
@ArdianG96339547

 

Овако је фудбалер Црвене звезде након меча коментарусао увреде са трибина.

- Па то показује какви су људи, примитивци. Немам шта да коментаришем, то говори о њима. Немам шта да кажем, чуо сам да су викали, да су вређали, али то говори о њима и да треба да пораде на себи и на својим породицама. Очигледно имају фрустрације у кући, па то искале овде. Хрватској репрезентацији би желео све најбоље, одиграли су одличну утакмицу. Повели смо рано, одиграли смо добро 20-25 минута, онда смо се повукли. То је фудбал, идемо даље. Ово је лепо искуство за канадску репрезентацију која је после 36 година отишла на СП. Жао ми је што је резултат био оволики, али Боже мој, идемо даље.

Истакао је голман српског шампиона да је само на Воцапу примио чак 2.056 порука хрватских навијача који га вређају.

- Милион једна порука, милион и један позив сам добио. То су деца, која не знају шта је и како било. То све говори о њима. 2.056 позива само на Воцапу. Шта могу још да кажем? Живот иде даље, идемо са осмехом.

Није поштеђена била ни његова супруга увреда

- Она је на удару и Партизанових навијача. За добрим коњем се прашина диже. Све успехе које сам направио са Звездом, људи покушавају да умање, да нас вређају. Људи су једноставно љубоморни. Боже мој, идемо даље, уздигнуте главе.

Борјан је прво добио звиждуке са трибина, а након тога увреде су упућене голману и његовој супрузи, а потом је истакнута застава која је величала "Олују", акцију током које је Борјан протеран из Книна као осмогодишњи дечак.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".