- Вечерас ме је напала група момака, знали су ко сам. Пришли су ми и почели да ме провоцирају, а ја нисам неко ко ћути на било шта и не дам на себе. Вероватно сам могао без свега овога да прођем да сам прећутао, али нисам. Узели су ми торбицу са новчаником, парама, свим картицама, личном и телефон - започео је Тиктокер.

Фото: Инстаграм/принтскрин/kristianmedenica

 

 

- Узео сам телефон од другарице да вас обавестим и променим шифре. Не знам хоће ли имати приступ мојим стварима, али било какве чудне поруке да знате да нису од мене. Извините, волим вас - написао је Кристиан и додаје да се не каје што није ћутао на упућене увреде и провокације.

Нешто касније, тиктокер се поново огласио на друштвеној мрежи и замолио своје пратиоце за помоћ.

 

- Од кад сам почео са шминкерском каријером пре пет година, никад у животу нисам тражио помоћ ни од кога. Шта више, људи око мене су ми одмагали и спутавали ме, али сада са поносом могу да кажем да сам све сам урадио. Уз вашу подршку наравно на сваком мом видеу и туторијалу. Али, питати за помоћ није срамота. Осим што сам задобио повреде, узели су ми 800 евра, ајфон телефон од 1.500 евра, и сва лична документа. Морам да откажем све термине, да извадим поново документа, купим нови телефон, а скоро сам уложио много у премештање салона за шминкање. Укратко, ако желите и у могућности сте да ме подржите у овом тешком периоду, за све сам захвалан - написао је овај младић и у прилог ставио популарно платформу за уплаћивање донација на рачун.

(Блиц)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".