Пар путника у авиону Фронтијер ерлајнза приморао је цео лет да се искрца након што су у авион ушли без одговарајућих пропусница за укрцавање, да би затим урлали на чланове посаде који су покушали да их зауставе, према речима сведока.

- Уморни смо - могло се чути како једно од њих двоје виче у снимку који се на Инстаграму појавио у уторак.

Двојац је наводно ушао кришом у авион како би избегао плаћање додатне накнаде за пртљаг, а затим је одбио да напусти лет усред путовања за Дан захвалности, написала је корсиница Инстаграма која је објавила видео и присуствовала целој сцени.

Сви остали путници су потом замољени да напусте авион како би омогућили органима за спровођење закона да се суоче са паром који је прекршио правила, написала је она.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nikki__le

- Овај пар је прошао и прескочио процедуру за пртљаг и скенирање пропусница за укрцавање. Одбио је да изађе из авиона. Полицајци су дошли након што смо их испратили. Завршили су на листи људи којима је лет забрањен - рекла је она.

У снимку се може видети како запослени у авио-компанији говори непослушном пару: - Морате да изађете или ћемо морати да искрцамо цео авион - .

- Уморни смо! Летели смо 20 сати својим новцем. Не знаш кроз шта смо, до ђавола, прошли - одговара му један од бесних путника и додаје:

- Платили смо своју карту баш као и ви. Платили смо баш као и ви. Не излазим из авиона.

Није одмах било јасно одакле лет полеће или куда иде. Снимак је прво постављен на Тикток, али је касније уклоњен.

(24седам)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".