Пре неколико година, Тијана је, испричала како је доживела стравично породично насиље, које је почело док је била у другом стању.

- Развела сам се, после три године брака, одмах након "Фарме" јер више нисам могла да трпим насиље. Први пут о овоме говорим јавно јер сматрам да о томе не треба да се ћути. Не радим то због популарности, већ да бих помогла другим женама које пролазе кроз исто - рекла је 2013. године глумица Тијана Вучетић.

- Насиље је почело већ док сам била у другом стању. Ударао ме је углавном у главу, да не бих имала ожиљке на видљивим местима и да нико не би сазнао кроз шта пролазим. У почетку никоме нисам говорила о томе, желела сам да сама решим тај проблем. Касније сам се поверила само најближим пријатељима који су све време били уз мене и без којих не знам како бих изнела трудноћу. Они су ме саветовали да га напустим, али ми се чинило да могу да превазиђем проблем. Нисам говорила чак ни свом оцу и брату шта ми се дешава. Нажалост, изгубила сам мајку у двадесет петој години, а можда би све било другачије да је она била уз мене у најтежим тренуцима. Скупила сам снагу како бих могла да изнесем трудноћу. Ипак, од последица батина породила сам се у осмом месецу - рекла је тада глумица за "Хелло".

- Добијала сам тешке батине. Док сам била трудна, био је изузетно лош према мени. И тад ме је тукао, шутирао. Била сам чак и у Сигурној кући - испричала је она својевремено.

- Немам снаге више да трпим физичко и психичко насиље. Ако због неког завршите с малим дететом у Сигурној кући, тај свакако више није вредан ни труда ни опраштања. Сад је крај, три године сам пролазила кроз пакао. Кад је пијан долазио кући, тукао ме је и малтретирао. Добијала сам тешке батине. Док сам била трудна, био је изузетно лош према мени. И тад ме је тукао, шутирао... Мука ми је кад помислим на све то. Иако су ми сви говорили да га напустим кад је први пут дигао руку на мене, нисам имала храбрости јер сам се плашила да ми не науди, а и много сам га волела - рекла је је тада Тијана.

Како је казала улога Петројке је винула у само глумачко небо.

- Играла сам у 15 епизода од укупно 100 које су биле саткане од урнебесних сцена са глумачким великанима, јунацима серије Радошем Бајићем, Драганом Николићем, Миленом Дравић, Милорадом Мандићем Мандом, Лазаром Ристовским, Олгом Одановић, Ненадом Окановићем, Радом Ђуричин, Милутином Мимом Караџићем, Надом Блам, Милијом Вуковићем, Метом Јовановским, Сузаном Манчић, Љиљаном Стјепановић, Момиром Брадићем, Светиславом Булетом Гончићем, Мирољубом Трошићем Ђодом итд… Преко ноћи ми се догодила вртоглава популарност, јер лик Петројке је врло оригиалан и упечатљив - рекла је Тијана која се иначе посветила и певању.

Тијана је током година драстично смршала, а коментари су да блиста, те да изгледа боље него икада.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".