Драган је отворено говорио о породици и о односу са зетом Хугом Валентом, возачем тркачких аутомобила за кога је удата његова ћерка Ања. 

- Не постоји веће задовољство од тог када сте у кругу најближих. Посебно откако сам постао деда. Имам код куће то једно мало маче које расте, које учи и гледа неке ствари од нас. За то не постоји никаква цена, буквално. То човек мора да осети и доживи да би схватио о чему говорим, а ја то управо доживљавам - изјавио је после рођења унуке Индије Роуз. 

- Бити деда је један посебан доживљај. Деца се воле на један начин, али деца ваше деце воле се потпуно другачије. Индија је толико ушла под кожу свима нама, да је за мене она прави еликсир. Она ме чини срећним човеком - венчање своје ћерке је доживео као најсрећнији дан, а улога деде му прија више него ишта. 

- На овом венчању није било бахаћења, бацања новчаница у ваздух или неког непотребног приказивања моћи. Ми смо нормална породица, тако сам ја васпитан а тако учим и своју децу да се понашају - рекао је и открио какав однос негује са зетом.

- Феноменалан је. Момак је заиста на свом месту, био је професионални пилот, односно возио је за WТЦЦ верзију, али када су добили ћерку Индију Роуз донео је једну тешку одлуку за њега. Морао је да одустане од тог ангажмана, јер као новопечени отац није желео ништа да ризикује. Мене је то одушевило и показало ми једну битну ствар, да је одговоран човек. Ањи и Индији је посвећен максимално, што посебно похваљујем.

Фото: МВ

 

Тренер се присетио и шта је поручио зету у шали:

- У шали сам му рекао да ја убијам за своју ћерку. Парафразирам, али било је у том контексту, у сваком случају шаљивом. Сећам се да је у почетку са великим респектом, па чак и страхопоштовањем, гледао према мени, али када ме је боље упознао опустио се и схватио је да сам ја његов друг и пријатељ. Имамо одличан однос и сваки дан се виђамо - присетио се Пикси који није пропустио прилику да говорећи о породици похвали и своју супругу Снежану која му је највећи стуб у животу.

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".