Када је дошла на свет, малена Хелена је унела огромну срећу у дом својих родитеља што је објавама и потврдила мама Александра.  

- Чекајући да те узмем у наручје... Добро дошла на свет наша храбра девојчице, наша трећа љубави највећа на свету! Хелена Васковић. - написала је Александра на профилу.

Александра је осим лепих вести поделила и оне тешке моменте које је дожиивела током трудноће а и проблем са којим се сада суочавају када је у питању здравље њихове девојчице: 

- Драги моји, пре свега желим да вам се захвалим на дивним честиткама и лепим жељама поводом рођења наше ћерке Хелене. Осећам потребу да вам се обратим, јер сте били уз мене целу трудноћу и дошло је време да поделим оно што сам на неки начин наговештавала а то је да нас и после порођаја чека период неизвесности и великих изазова. Наиме, на средини трудноће у склопу редовних прегледа установљено је да наша беба има урођену срчану ману која ће морати да буде хируршки коригована у првим недељама бебиног живота. Суочавање са тим сазнањем било је само по себи трауматично, али одлучили смо да дамо шансу животу, те сам наставила трудноћу трудећи се да је носим са радошћу и вером у најпозитивнији могући исход. И заиста, осим тог сазнања све је било у најбољем реду до самог краја закључно са порођајем, који је и најлепше искуство порођаја до сада. али о томе неком другом приликом. Сада се суочавамо са дефинитивно најтежим периодом у нашим животима док чекамо да наша храбра ћеркица извојује своју најважнију животну битку. Она је оперисана, у процесу је опоравка и све што сада имамо су молитва и стрпљење. У периоду који следи нећемо се оглашавати нити одговарати на поруке јер су све наше мисли и енергија усмерене ка њој и породици. Хвала вам на подршци и разумевању - написала је Александра док речи подршке пристижу са свих страна.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".