Сада је извесно да у новим епизодама нећемо гледати главну глумицу Милицу Милшу у улози Аде Каначки, а како пише Курир, то је потпуно очекивани след догађаја након што је њен супруг Жарко Јокановић који је иначе и сценариста поменуте серије доби отказ након 600 епизода.

Према писању домаћих медија, снимање серије ће се наставити следеће недеље, а на сценарију ће радити тим писаца. 

Лик Аде Каначки ће наводно отићи на трансплатацију срце чиме се оставља отворена могућност да се глумица некада и врати у серију.

Пројекат ће највероватније напустити и Даница Ристовски и Мира Бањац. 

 

 

Телевизија Прва на којој се емитује "Игра судбине", издала је саопштење и навела да ће гледаоци нове епизоде моћи да гледају од 15. децембра. 

– Екипа одлази на заслужену паузу. Глумци 'Игре судбине' већ више од две и по године вредно раде како би гледаоцима приуштили свакодневно уживање крај малих екрана. Ова очаравајућа теленовела држи рекорд као домаћа серија с највећим бројем произведених епизода, али на томе сјајна екипа неће стати. Иако одлазе на кратку паузу, припреме су већ у току за наставак нове сезоне, која нас очекује од 15. децембра, а која ће верној публици донети прегршт нових неочекиваних обрта, интрига и скандала, али изнад свега наставити да истиче породичне и пријатељске односе, љубав и најчистије емоције. Ова узбудљива драма наставиће да живи свој живот ускоро  – наводи се у саопштењу.

Како пише Курир, до свађе између продуцената Николе Буровца и Данијела Ђурића и Жарка Јокановића је дошло због самог сценарија. Наиме, њихова идеја је била да се смањи борј ликова и да прича више иде у правцу трилера те да се у серију убаци више елемената криминала.

Главни актери ове приче, Милица Милша, Жарко Јокановић, Никола Буровац и Данијел Ђурић се за сада нису оглашавали овим поводом. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".