Нико није могао ни да претпостави да је брачна криза Весне и Ђолета Ђоганија, врло слична оној с којом се боре и други парови, претила да угрози однос музичког пара. Све везано за ту тему и више од тога открила је певачица у емисији код Гоце Тржан.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Novosti

 

Фолк-поп звезда признала је да су проблеми до те мере кулминирали да је она чак у једном моменту супругу рекла да свако мора на своју страну. 

- Ја сам схватиа да сам ја трансфер, да све кроз мене излази. Све што Ђоле коментарише, рецимо девојке касне, сниматељи касне, гужва у саобраћају, овај пуши томпус...Ђоле све то коментарише, све избаци из себе, а ја ћутим и слушам. Све то се гомила у мени и онда ја будем бесна као нека аждаја. А што сам бесна, не знам. Па, прешло је са њега на мене, ето зашто сам бесна. Ја се зато више не возим са њим, не могу, мени није добро. Идем таксијем. Свако на своју страну и мир у кући. Нашли смо модус - испричала је Весна па додала:

- Ђоле не прихвата критике и кад треба да га упозорим, ја бирам речи и време и место, то је преко потребно зарад мира у кући. То сам увек знала и то несвесно радим. Код њега лепа реч и гвоздена врата отвара, али он мене сече речима да би ме тргао.

Фото: Милена Анђела

 

Брачна криза Весне и Ђолета Ђоганија, по певачициним речима, била је страшна али је очигледно брачни пар пронашао решење које одговара обома.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".