Ован

У децембру ће ретроградни Марс бити у секстилу са Хироном, што ће мало успорити импулсивног Овна, али ће то играти позитивну улогу у управљању новцем. Промишљене и дуго планиране куповине биће најуспешније. Поред пожељних набавки, повољан је период за трошење на путовања. Такође, у овом месецу је добро да се посветите поправкама аутомобила и стварима у кући. Уложите у своје здравље, посебно у рекреацију.

Бик

Венера у Јарцу у секстилу је са Сатурном од 2. децембра и може успорити финансијске токове рођенима у Бику. Очекују вас самопоуздање и постојаност. Ипак, разумна уштеда може вам донети већи успех. У првој половини децембра период је повољан за опемање куће и куповину намештаја. Хармонизације простора може се повољно одразити и на односе.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Децембар ће за Близанце бити период смирености и стабилности, посебно у финансијској сфери. У првој половини месеца хороскоп не препоручује доношење кардиналних одлука везаних за новац и великих финансијских трансакција. Од 6. до 10. децембра Меркур креира квадрат са Јупитером, што ће отежати велике трансакције на послу. Остатак времена Близанци су осигурани од ризика и кашњења у пословању. Најуспешније ће бити куповине везане за савремене технологије, пише Сенса.рс.


Рак

У децембру ће Ракове бриге око финансија бити увелико преувеличане. У тешким околностима не треба губити оптимизам. Очекују вас пријатна новогодишња новчана изненађења. Финансијска подршка је могућа чак и када вам ситуацији изгледа безнадежно. Два идеална периода за куповину у децембру помоћи ће Раку да се орасположи. Од 5. до 7. децембра је најбоље време за куповину апарата и намештаја, а од 24. до 29. децембра су добри дани за куповину одеће, накита и новогодишњих поклона за најмилије.

Лав

У децембру ће Лаву бити потребна већа сума новца, али ће бити ограничени средствима. Сукоб велике жеље и могућности појачаће квадрат сањивог Нептуна и Јупитера. Мораћете неке планове да одложите за касније. Покушајте, ако је могуће да избегнете позајмице. Могуће је да ће неки пословни партнер или клијент помоћи кроз улагање. Последњих дана децембра 2022. тригон Сунца са Месецом биће срећан аспект за породичну куповину.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Мораће да бира између штедње и жељене потрошње. Звезде не препоручују да сада начињете новац ако сте нешто уштедели, јер га вреди сачувати за будућност. Девице које иду на службена путовања могу више да зараде. У последњој декади месеца, хармонични аспекти Меркура са Нептуном и Венером идеални су за куповину ствари које се односе на лепоту, негу.

Вага

У децембру Венера је у квадрату са Јупитером и Нептуном, што може да заведе чак и најискуснију Вагу. Неке вести везане за новац могу се показати лажним. Не схватајте информације озбиљно док се не уверите у њихову аутентичност. Када се ситуација промени, посветите се себи, негујте себе и брините о својој лепоти и здрављу, у то вреди уложити.

Шкорпија

Финансијска преокупација подстиче многе Шкорпије да жртвују одмор зарад посла. Али, на срећу, децембар је један од најплоднијих периода у погледу профита, поред тога, могу се појавити нове погодности и прилике. Истовремено, потребно је и бавити се породичним проблемима. Месец је повољан за куповину ситница за дом. Средином месеца, од 13. децембра, напети аспект Плутона и Лилит може донети мање турбуленције.

Стрелац

Стрелац ће имати највише среће у децембру. Оставрење идеја везаних за паралелни извор прихода или рад са скраћеним радним временом. Они који се баве сопственим послом могу више да зараде. Од 20. децембра у Овна улази владар Стрелца Јупитер, који је симбол богатства и благостања. Предузимљиви Стрелац има повећавану способност продаје ствари и идеја. када је реч о трошковима, не расипајте новац на непотребне ситнице.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Децембар је добар месец за трансакције са имовином, хипотекама, осигурањем и наследством.Нема ризика при руковању великим количинама. Од 2. до 6. децембра, тригон Венера-Сатурн указује на задовољство куповине лепих и корисних ствари. Од 12. до 18. децембра тригон топлог Сунца са хладним Сатурном постаће извор позитивне сунчеве енергије за Јарца. Могуће су успешне куповине важних ствари за дом.

Водолија

Током целог децембра, Водолије ће морати да чувају тајне. Постоји велика вероватноћа од пријема и цурења важних информација. Не препоручује се да разговарате о вашим личним новчаним стварима у присуству особа у које немате поверења. Од 17. до 25. децембра 2022. године, тригон Урана са највише новчаних планета – Венером и Меркуром, донеће Водолији осећај радости. Управо у овом периоду очекује вас новчани ватромет и друга новогодишња изненађења. Повољна потрошња на декорацију просторија.

Рибе

Роеђни у знаку Риба могу некога буквално да обрадују помоћу, материјалне подршке и, наравно, поклона. А повољан аспект са најсјајнијом звездом Фомалхаутом из сазвежђа Јужних Риба обасуће све подухвате Риба бриљантним сјајем од 3. до 5. децембра 2022. године. Повољни трошкови за нове пројекте, путовања, отварање бизниса, организовање презентација и прослава. Просперитетни аспекти Нептуна са планетама новца јављају се од 25. децембра до краја месеца. Ово је добро време за куповину ствари са енергијом воде, које ће накнадно имати хармоничан ефекат на дом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".