Крајем јула 2016. године певачица Ана Николић и једанаест година млађи репер Стефан Ђурић Раста венчали су се у општини Вождовац и тако на најлепши начин крунисали љубав коју су месецима упешно скривали од медија.

Фото: Н. Скендерија/ТВ Пинк принтскрин

 

 

Гласине да међу њима постоји нека "тајна веза", које су почеле да круже још 2015. године, познати музичари правдали су речима да их веже заједничка сарадња.

Упркос свему, јавност је остала затечена када је објављена фотографија младенаца, настала на степеницама испред општине. Младожења је носио црно одело, белу мајицу и патике, док је млада имала уску белу хаљину, са изрезима испод груди и на бутинама.

Једини модни детаљ за који се определила биле су беле наочаре за сунце. За певачицино венчање нису знали ни њена мама ни брат, само кумови и неколико пријатеља.

Занимљиво је да су Ана и Раста право са венчања отишли на Хрватско приморје, али не на медени месец, већ на заказани наступ.

- Када смо одлучили да се венчамо, само смо повели наше кумове и то урадили. Чак ни наши родитељи и родбина нису знали шта смерамо. Једна жена из општине Вождовац нас је одала - сликала нас је са прозора и тако се то огласило - открили су супружници неколико дана касније у првој заједничкој изјави.

У јулу 2017. љубав је цветала, а Ана Николић је супругу јавно поручила:

- Годину дана ми је пролетело као трен! Као да је јуче било. А види нас данас. Чекамо нашу малу госпођицу крофну. Воли те твоја А и хвала ти за све.

Нажалост, убрзо је стигла и вест о разводу. Иако Ана и Раста данас нису у добрим односима, чињеница је да се обоје труде да ћерки буду најбољи родитељи на свету.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".