Иако је већ деценијама присутан на нашем музичком небу, неке детаље о њему ипак мало ко је знао.

- Данас 24.11. је мој други рођендан. На данашњи дан пре 44 године преживео сам клиничку смрт у армији у Бохинској Бели. Тако да, данас славим 44. рођендан. Хвала драгом Богу, живели добри људи - написао је Дудић на свом Фејсбуку, а многи су му пожелели још много година доброг здравља.

Фото: Зоран Јовановић

 

Подсетимо, певач је својевремено тврдио да су га лекари једва спасли након што му је позлило због јаке алергије и гушења сумпором у једној војвођанској бањи.

- Отишао сам у бању на лечење, пошто сам био брутално нападнут и имам озбиљне здравствене последице. Међутим, тамо је велико испаравање сумпора, а ја имам јаке алергије. Пет пута сам се гушио током спавања и жалио сам се доктору да ми није добро, али он је мислио да су то обичне реакције на лечење. У недељу, негде око два сата по подне, нагло ми је позлило. Од последица гушења језик ми се задебљао и пао ми је мрак на очи. Отад се ничега не сећам, само су ми рекли да сам имао клиничку смрт и да су ме једва повратили. Када сам чуо колико је озбиљна ситуација, захтевао сам да се чујем са докторима из Београда који ме лече. Они су одмах рекли да је алармантно и да морају одмах да ме пребаце у Београд. И даље се не осећам добро, тешко говорим и имам несвестице, али надам се да ће све бити у реду - рекао је тада Дудић.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".