Фудбалери Србије поражени су синоћ од селекције Бразила резултатом 2:0 у оквиру првог кола групе Г на Светском првенству у Катару.

Српским репрезентативцима била је ово прва утакмица на овогодишњем Мундијалу те смо први пут имали прилику да чујемо и химну Србије "Боже правде".

И док су наши фудбалери са великим поносом певали уз тактове ове свечане песме, химну је испоштовао и један пас. 

Наиме, како се види на снимку објављеном на друштвеним мрежама, власнички пас расе јазавичар подигао се на задње ноге и у усправном положају испратио најзначајнију српску нумеру. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Ова симпатична објава покренула је гомилу позитивних коментара које су остављали одушевљени сународници. 

"Убедљиво највернији навијач", "Симпатично, мислио сам да ово има само у Русији", "Пас стоји док остали седе..", "Цар", само су неки од коментара које су остављали корисници друштвених мрежа.

Ипак, овај пас није једини верни навијач репрезентације Србије животињске врсте. На интернету се појавио још један снимак власничког пса који помно прати дешавања на травнатом терену. 

И ова објава је изазвала многобројне позитивне реакције.

Подсетимо, репрезентација Србије наредну утакмицу игра у понедељак, 28. новембра, од 11.00 часова против селекције Камеруна. Биће то нова прилика да наши крзнени пријатељи бодре српске фудбалере.

Фото: Танјуг/АП

 

Последњу утакмицу групне фазе наша екипа игра 2. децембра од 20.00 часова против селекције Швајцарске.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".