Партизан је изгубио од Реала у Мадриду (105:97), али је имао подршку навијача са трибина. За разлику од меча са Барселоном где је тим из Каталоније забранио присталицама црно-белих да уђу у халу иако су унапред купили карту, платили пут и дошли да подрже тим. Тамо су им отказали улазнице на дан меча, па се због тога огласио и Ђоан Лапорта. За разлику од њих, ситуација у главном граду Шпаније била је другачије.

 

 

Реал није правио никакве проблеме гостујућим навијачима, па се због тога захвалио и српски тим. "Захваљујемо се Реалу на приказаном правом спортском духу и разумевању љубави према кошаркашкој игри! Хвала вам што сте омогуц́или свим навијачима Партизана да присуствују утакмици и уживају у борби! Честитамо на победи", написали су црно-бели на званичном сајту.

Тим поводом огласио се и кошаркаш домаћег тима Џанан Муса који је одушевио присталице црно-белих. "Велико поштовање навијачима Партизана, спортско навијање 40 минута! Видимо се у Београду", написао је Муса који је меч завршио са 14 поена и 4 асистенције.