Прелепе ћерке нашег селектора Драгана Стојковића Пиксија, Ања и Андреа, су већ на стадиону у Катару и свом оцу пружају неизмерну подршку пред изузетно важан меч наших орлова на Светском првенству са Бразилом.

Сво троје су у црвеним дресовима наше репрезентације, а Ања је написала уз фотографију:

Фото: Инстаграм принтскрин/anja

 

 

- Идемо, Србија! Идемо, тата!

Пиксијеве наследнице, срећно су удате и остварене су у улози мајке. Млађа ћерка Ања често је тема домаћих медија, а о њеном венчању и одрастању њених ћерки писало се како на светским тако и на нашим просторима.

 

 

Ања је тренутно живи и ради у Лондону, са супругом Хугом Валентеом и ћеркицама Индијом Роуз и Касијом Гинзи. Иначе, луксузна некретнина у којој Ања живи са својом породицом поклон је њеног оца. Судећи према фотографијама које Ања редовно додаје на свој Инстаграм, брак са њеним изабраником јој и те како прија.

За разлику од своје сестре Ање, Андреа није толико пристутна у јавности, док свој живот вешто чува од очију исте упркос томе што је ћерка чувеног Пиксија. Андреин супруг је, за сада, непознат јавности.

 

 

Велики број наших навијача је отпутовао у Катар како би били уз наше играче у овој важној утакмици, а и ми свом свим срцем уз њим! Надамо се да ћемо као и Саудијска Арабија све изненадити и победити једног од главних фаворита!

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".