Нападач Фулама био је разочаран поразом од Бразила.

– Сигурно смо разочарани. Идемо даље, и даље све зависи од нас, има још две утакмице и морамо да се опоравимо за те две утакмице. Још је рано за неке анализе, али мислим да нам је недостајало те неке агресивности и да смо физички пали пред крај првог и на почетку другог полувремена. Губили смо неке лопте које не бисмо смели да губимо. Гол је висио у ваздуху, имали смо неке полушансице, али нисмо били опасни као што знамо да будемо. Чврста утакмица, тешка, као и свака на Светском првенству. Није била прелепа утакмица, али… Ми идемо даље.

На питање о свом здравственом стању, Митровић је одговорио:

– Кад сам овде, значи да сам здрав. Да сам физички најбоље нисам, јер нисам дуго играо, али генерално сам здрав.

Открио је Митровић да су после меча играчи причали са селектором Драганом Стојковићем Пиксијем.

Фото: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

 

– Рекао нам је да и даље све зависи од нас, да није резултат као што смо желели, то све знамо. Било је неких и позитивних ствари. Идемо у опоравак и идемо даље. Није да нисмо трчали, али смо физички пали, нисмо имали добар притисак на лопту, посебно ми нападачи. Можда је то разлог и неких неиграња у последњих месец дана и код мене и код Влаховића. И Костић је фалио. Само смо се повлачили дубље и дубље, гол је висио у ваздуху, нисмо били опасни. Играли смо из неких контри и полуконтри, али нисмо били опасни као што знамо да будемо.

Имају фудбалери Србије четири дана да се спреме за меч са Камеруном и Митровић сматра да ће бити сасвим довољно времена за припрему дуела.

– Јесте. Сигурно ће бити много другачија утакмица против Камеруна. Кад кажем да смо пали физички, мислим да смо видели и какву клупу има Бразил. Они само мењају и темпо иде јаче и јаче. Имају много играча на клупи и онда се не осећа разлика у овима што играју и овима што улазе са клупе. Играли смо против једне од најбољих екипа на свету. Сигурно да је болан пораз, али сигурно да је боље да изгубимо сад и да победимо наредне две.

За крај је Митровић је ушао у расправу са једним новинаром који га је упитао „и шта сад”?

– Шта сад? Па шта ти мислиш шта сад? Какво питање… Сигурно да нам игра победа и идемо на победу. Видећемо шта ће се десити, а зависимо и од других резултата. Шта сад… И они су изгубили, али и да нису сигурно би ишли на победу – закључио је Митровић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".