Овога пута све се догодило у свлачионици након кошаркашког тренинга у спортској хали у Сурдулици.

Отац петнаестогодишњег дечака Нинослав Спасић пријавио је да је у уторак 22. новембра његовог сина ударио други дечак и нанео му теже телесне повреде, о чему како каже поседује медицинску документацију коју је проследио надлежним органима

Детету је око модро и затворено, доживео је стрес, а иначе ни један ни други дечак не важе за "проблематичну" децу.

- Коме смета дете које је победило епилепсију захваљујући бављењу спортом и терапијама?

Фото: Приватна архива

 

- Зар треба неко да убије дете што можда боље игра кошарку, или зато што му је мајка купила нове патике - пита се отац повређеног дечака.

Он каже да је други дечак након заједничког тренинга кошарке, у свлачионици револтиран тиме што је изгубио, најпре вербално напао његовог сина, изрекао низ ружних речи и онда га ударио у пределу лица.

Каже да није имао ниједног тренутка дилему и да је пријавио случај, те да је као родитељ спреман "да иде до краја" како би истерао правду, јер не жели да ниједно дете трпи насиље.

У Тужилаштву кажу да је пријављена туча између двојице дечака, при чему је један песницом ударио другог. Наложено је да се обаве разговори са свим актерима, наставником и обавесте службе школе.

Серија напада у пчињском округу

У пчињском округу у последњих месец дана пријављена је серија вршњачког насиља и на свиим случајевима надлежни органи раде. Најпре су основци из Врања тукли дете у играоници на рођендану. Затим је пунолетни средњошколац малтретирао и злостављао ученика прве године у Пољопривредној школи, а насиље се догодило и у основној школи у Владичином Хану.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".